fredag den 20. januar 2017

En Trumpat kom marcherende.

Nogle burde lære verdens befolkning - og især dens jounalister! - at den eneste valuta, som er gangbar hos supernarcissister, er opmærksomhed for enhver pris. 
I kid You not, jaw on the floor! - det er indtil videre lykkedes mig ikke at se så meget som en strimmel levende billeder af Trumpaten - hvilket kun har kunnet lade sig gøre, fordi stuen har været under renovation og fordi vi for et år siden begyndte at streame tv og det derfor nu kræver et aktivt VALG, hvergang vi åbner for (tosse)kassen.
Jeg har kun læst om Trumpaten i den skrevne presse, jeg læser ca 3 danske aviser og et par tyske dagligt og denne model kan varmt anbefales i disse tider, selv om Politiken ærligt talt strammer den med deres ugebladsagtige føljeton om hans liv og levned. Gab.
Jeg tilføjer lige endnu et ønske til nytårstalen: At danskerne, og især deres journalister og politikere, investerede blot en fjerdel af den opmærksomhed, de giver den amerikanske præsident, i hvad der sker i Europa i øjeblikket. I år skal der være valg både i Tyskland og Frankrig og de valg får afgørende betydning for fremtiden på vores kontinent.

Snap out of it, Guys & Dolls! Det er endnu ikke forbudt at bruge den indre side af hovedet og nu ville være et rigtigt godt tidspunkt at begynde!


7 kommentarer:

 1. Note.: Det går pludselig op for mig, at mit skriv kan tolkes i den retning, at jeg - som en struds stikker hovedet i sandet - nægter at forholde mig til den virkelighed, valget af den nye amerikanske præsident har trukket ned over verden.
  Sådan er det ikke, men jeg forbeholder mig retten til, alene at forholde mig til ham gennem seriøs journalistik omhandlende hans politik, som - indrømmet - godt nok er svær at finde. Jeg gider ikke læse ugebladsføljetoner om hans liv og jeg gider slet ikke beskæftige mig 2 sekunder med Melanias kjolevalg.
  Jeg er mig smerteligt bevidst om, at denne tid minder om mellemkrigsårerne og Hitlers fremkomst i Nazityskland. Men med al respekt - vi har siden finanskrisen i 2008 levet i et samfund, som ubønhørligt marcherede frem mod dette øjeblik.
  Hitlers fremkomst muliggjordes allerede med de tyske socialdemokraters uvilje til at bryde "borgfredsprincippet" og stemme imod bevillingerne af kejserens krigskreditter og den deraf følgende splittelse i partiet førte til novemberrevolutinen og drabene på Rosa Luxemburg & Karl Liebknecht. Kommunisternes efterfølgende had til socialdemokraterne førte til en så stor splittelse på venstrefløjen, at alt samarbejde var umuligt og kommunisternes alliance med den yderste højrefløj om at sprænge den skrøbelige Weimarrepublik gødede i den grad jorden for fremkomsten af en stor demagog.
  Nogle vågner først op til virkeligheden med valget af Trump - men vi har siddet i saksen i årevis og støt og roligt bevæget os frem mod dette øjeblik. og nu kunne jeg bare rigtig godt tænke mig, at vi begyndte at tænke og handle lidt mere konstruktivt.
  Get real. Den amerikanske præsident er kun verdens mægtigste mand, hvis vi lader ham være det!

  SvarSlet
 2. Ja jeg har desværre også haft mellemkrigstids tanker i en del år... selv om jeg har håbet vi kunne vende skuden... tror stadig vi kan (men ikke med de mennesker som er ved magten rundt om pt)
  og nej jeg gider ikke høre om Trumpathen hele tide, ting han gør/siger som er nyt og vil betyde noget ja (selv om det ikke er rart) men flere timers "underholdning" om ham og familien m.m. altså så vil jeg heler se pardis hotel.

  SvarSlet
 3. Jeg har til gengæld set masser af Trump i fjernsynet, og det er pretty damn scary stuff! Hvad gør vi? Jeg mener, hvad kan mening mand gøre? Jeg er desperat (og det mener jeg), whatever it takes!

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Auto stavning gik helt galt.... prøver igen

  Skøreliv hvis du finder noget der kan gøres så sig endelig til, for ja det er skræmmende.

  SvarSlet
 6. Hvad skal jeg kæmpe med? Hvad er mit våben? fristes jeg til at svare - og så giver svaret vel egentlig sig selv? 😉
  Tak for kommentarer begge to, jeg har været helt væk fra bloggen i lang tid og fik simpelthen ikke svaret på jeres kommentarer, sorry 😳

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lad os står skulder ved skulder og synge KRINGSAT AF FJENDER og lære verden den

   Slet