fredag den 30. marts 2018

April, April...


Der tankes op med karlekammerskabe i øjeblikket. Tilbage er blot at beslutte sig for, hvilken farve eller efterbehandling, skabet skal have? Stefan stemmer Amsterdam Green, jeg vakler mellem sort eller en oliebehandling. Et eller andet skal gøres, for 70’er - 80’er- manien med at afsyre alt, som vil stå stille, er umiddelbart køn at skue, men træet er så tørt og sprukkent visse steder, at man ville kunne rive parmesanost på det! Min gamle far roterer i sin grav og ville sige, at møblets karakter, altså en bemaling, bør respekteres for at pleje og sikre træets overlevelse. Vi tænker over det.
Jeg tænker også over, hvordan det fortsat kan gå til, at hele Danmark fortsat er i selvsving over den smule sne, som falder i øjeblikket. Der er godt nok drama på drengen rundt omkring. Jeg har fødselsdag i april - om lidt fylder jeg 50 år! - og april er faktisk min yndlingsmåned, dog i skarp konkurrence med august, og det har, ihvertfald i de 50 år jeg har levet, altid været sådan at aprilvejret er ustadigt og uforudsigeligt. På tysk siger man om aprilvejret: April, April - der tut was er will!
Det er nok ikke helt tilfældigt, at jeg er født i april, for man kunne hævde, at sådan er det også med mig 😀!
I dag har det tøet og solen har for første gang haft rigtig magt. Det går, på alle fronter, mod lysere tider og det er, som Beatles synger, allright!

2 kommentarer:

 1. Fint skab, vil se flot ud med en gang maling.
  april bliver i en børne bog jeg fik læst i børne haven beskrevet som at Gud havde givet alle måneder deres vejr... og så opdagede at han havde glemt april, derfor gav alle lidt til april og derfor er vejret så omskiftelig.
  Ikke at jeg finder sneen og kulden sjov... men det ikke så mystisk... vil dog gerne have forår med varme.

  SvarSlet
 2. Du skal endelig ikke tage fejl - jeg sukker efter varme og forår præcis som alle andre og jeg tripper utålmodigt, fordi vi har så meget male- og reparationsarbejde på huset, som jeg gerne vil igang med. Men så usædvanligt er vejret altså heller ikke på denne årsag, har engang i sluthalvfemserne holdt ferie sidst i maj i mit sommerhus i Nordjylland og her faldt der sne 25 maj!
  Skabet bliver flot og det bliver skønt med mere opbevaringsplads og lige nu er der flest stemmer på den grønne farve 😀

  SvarSlet