lørdag den 11. august 2018

Du danske sommer...

... jeg knuselsker dig!

Jeg har arbejdet og arbejdet - og når jeg ikke har gjort det, har jeg ligget her! Hvad skal vi med Grækenland og Florida, når vi har stranden ved Bøtø syd for Marielyst? Stranden ved Bøtøskoven har for altid vippet min nordjyske hjemstavn af pinden - det er slut med at sukke efter Jammerbugten og dens alt for kolde vand. Her får man hele pakken; blødt, hvidt sand, sandbund, bølger og en god badevandstemperatur. Jeg kan leve med det.
Malerprojekterne har måttet vente. Det har simpelthen været for varmt og der har været for mange fluer, som satte sig til at dø i den våde maling. Til sidst kapitulerede jeg og gav mig helt hen til sommeren.

Bortset fra malerprojekterne har jeg lidt fornemmelsen af at sidde i held i øjeblikket, men tør alligevel ikke rigtig tro på det. Men de sidste par dage har været gode - jeg har fået mig en ny frisør, som rent faktisk kan klippe den frisure, jeg gerne vil ha’ uden at jeg kommer til at ligne ham fra Mabel. Jeg har vundet 25 kr i varelotteriet OG formentlig scoret mig et nyt job i et helt andet speciale. Der er lige et par detaljer, som skal falde på plads, men så er jeg da også den, som er gledet. Nu sidder jeg så med en hel masse tvivl, angst og jordens største sommerfugle i maven og tænker på, om jeg overhovedet kan finde ud af det der? 
Det kan jeg sikkert godt, men det er vildt ukomfortabelt at skulle lære en masse nyt og omsætte det til praksis. 

Vi må se, hvor vejen fører hen. Indtil videre og så længe den danske sommer vil, bliver jeg ved med at gå på det falsterske dige og bade i Østersøen. 

6 kommentarer:

 1. Tillykke ... eller ... ? Jo, det må være det rigtige at sige, selv om du lige nu virker lidt ambivalent. Jeg skiftede jo ikke arbejdsplads (kun arbejdsfunktioner) i 35 år, men jeg kan godt forholde mig til tankerne, du har om et skifte. Hvordan vil det gå? Kan jeg løfte opgaven?
  Men selvfølgelig kan du det. Held og lykke med det :-)

  SvarSlet
 2. Ellen, selvfølgelig er det tillykke - ingen har jo tvunget mig til at lægge billet ind på noget andet 😀
  Det hele skal bare falde på plads, før jeg har lyst til at skrive nærmere om det - og jeg er lidt ambivalent, fordi det er et stort spring til noget helt andet, og man ved, hvad man har og alt det der. På den anden side er der også ting ved min nuværende stilling, som ikke fungerer og formentlig aldrig kommer til det - og så er det vel ingen skam at prøve lykken er andet sted 😀

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt huske, da jeg selv, for 29 år siden, valgte at sige op. Selvom det viste sig at være den helt rigtige beslutning, jeg traf, for jeg er stadig på den 'nye' arbejdsplads, og den gamle lukkede ned efter et års tid, men det varen ordentlig mundfuld, og noget af en forandring.
  God vind, både med job og på det lange falsterske dige :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak, Pia! Jeg har fået positive, mundtlige tilkendegivelser efter min samtale, men venter nu på at se aftalerne på skrift, før jeg kan sige op. Jeg forstår præcis, hvad du siger - det er en ordentlig mundfuld at forlade det velkendte og trygge, til gengæld kan forandringen være positiv, så det holder jeg fast i :-)
  Det falsterske dige er helt vidunderligt!

  SvarSlet
 5. Ja, sikke en fantastisk sommer, vi har haft - der har slet ikke været nogen grund til at rejse sydpå.
  Hvor er det spændende, at du har fundet en god frisør og ser ud til at have scoret et nyt job. Jeg håber, du bliver glad for det.

  SvarSlet
 6. Madame, gode frisører hænger ikke på træerne, så jeg var ret ked af det da min tidligere frisør rejste væk - men heldigvis har jeg fundet en, som måske er endnu dygtigere 😀 jeg krydser fingre for, at alt falder på plads med det nye job, det er spændende at vente på!

  SvarSlet