onsdag den 9. november 2016

9. November


Datoen for krystalnatten i 1938, murens fald i 1989 og den dag i 2016, jeg fik at vide at Donald Trump er USA's næste præsident.

2 kommentarer:

 1. Forfærdeligt! Og 9/11 får på sin egen vis også en ny betydning, selvom jeg godt ved, at det er 11/9, som amerikaner.
  Hele verden er af lave (eller af 'lava' som min veninde meddelte mig at 'moderne' mennesker siger. På sin egen paradoksale måde er fejlcitatet også rammende).
  Herhjemme har vi drukket vin og poderne har fået sodavand til aftensmaden. Vi måtte simpelthen gøre noget godt for os selv, og blev enige om, at vi må drukne bekymringerne i samvær og kærlighed, som for håbentlig sætter en lille ring i nærmiljøet...

  SvarSlet
 2. skøreliv, vi må holde hovederne kolde og hjerterne varme, mens al verdens lava flyder og syder! Jeg tror, det er godt at holde fast i det nære og ikke lade sig opsluge af de hadefulde stemninger og så håbe på, at ringene spreder sig. Man kan jo næsten ikke gøre andet, vel?
  ( og så huske på, at selv Gandhi nogle gange blev opslugt af håbløshed og tvang sig til at tænke på, at i verdenshistorien ender det trods alt for det meste med, at det gode vinder til sidst, også selv om vi skal frygtelig meget igennem inden :-)

  SvarSlet