onsdag den 7. december 2016

Jeg vælger...

Jeg vælger mine kampe med omhu.

Jeg vælger mine kampe med omhu.

Jeg vælger mine kampe med omhu.

Langt om længe begynder jeg for alvor at forstå det udsagn. Og efterhånden er jeg blevet rigtig, rigtig god til at erkende, hvad jeg kan forandre og især, hvad jeg IKKE kan.

Ikke dårligt, ikke dårligt :-)
hæhæ.

4 kommentarer:

 1. Det er VIRKELIG godt gået; jeg tager hatten af! Det er en evne jeg på ingen måde selv besidder; jeg vælger derimod ALLE mine kampe, og det er knagensparkme opslidende, skulle jeg hilse og sige... Har du et tip eller to, som jeg kan få med på vejen?...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, skøreliv - var det bare så vel, at jeg ligefrem kunne give opskriften videre...:-)

   Jeg har været præcis som du, men de snenere år er jeg blevet bedre til at skelne mellm væsentligt og uvæsentligt og jeg tror blot det skyldes alder, jeg er vist sådan ca. 10 år ældre end du... Så det kommer nok med tiden.

   - og behøver jeg nævne at straks jeg havde skrevet det her, faldt jeg i med begge ben, fordi jeg mødte et virkeligt faktaresistent menneske og bare ikke kunne la' vær',hæhæ...

   Slet
 2. Tak for lige at minde mig om det. Husker man altid på det udsagn, bliver det hele vist en del nemmere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Caroline - det gør det, synes jeg. Blot skal man huske ikke at lade udsagnet være en carte blanche til IKKE at kæmpe nogensomhelst kampe. For det er der jo også nogen som gør, ikke?
   Der skal være balace i tingene :-)

   Slet