søndag den 16. august 2020

Sikken Sommer!

Ferien er for længst forbi og hverdagen har ramt os. Der er travlt som aldrig før på jobbet. Hvor nogle dele af sundhedssektoren oplevede øget travlhed i forbindelse med første fase af corona krisen, forløb det helt anderledes hos os i den psykiatriske akutmodtagelse. Der kom ganske enkelt ikke et øje i skadestuen og sengeafsnittene lå øde hen. Nu viser det sig så, at ganske mange mennesker med psykiske lidelser ikke har passet deres medicinske behandling under nedlukningen og nu står psykoserne i fuldt flor. Hold op, hvor har vi travlt, både i skadestue, på sengeafsnit - men også med at dække faste vagter på patienter med psykiske lidelser, som er indlagt på somatisk hospital. Det kræver nok en speciel psyke, at bestride mit job. Man ved aldrig, hvor og hvordan en vagt slutter. Man kan risikere, at stå og føde et barn på hospitalet, dog ikke ens eget, men som medfølgende fødselshjælper hos en patient! Det har bestemt sin charme, men nogle dage er det lidt i overkanten 🤪


Det var en lidt kort, men utrolig dejlig ferie, hvor jeg oplevede, at jeg opnåede fornemmelsen af, at være laaabgt væk fra job og hverdag. Vejret var ikke det bedste, men vi brugte dagene på at udforske Falsters østkyst fra nord til syd, lige fra Grøn sund og Marie Grubbe hus, til godset Corselitze, Marielyst, Bøtø skoven og Gedser. Det var skønne dage og oplevelser og vi fandt mange nye steder på vores egn, som nu er indlemmet i listen over udflugtsmål. 

Traktørstedet ved Pomle Nakke har vi på vores ture besøgt utallige gange. Det er endnu ikke lykkedes os at få et frokostbord, for vi er alt for spontane til at sørge for at få bestilt i tide og stedet er et vældigt tilløbsstykke, efter et nyligt ejerskifte. Smørrebrød skulle være fantastisk og en dag skal det afprøves, men kaffe, kage og en vaffel med hjemmelavet rabarbaris i den dejlige have er heller ikke at kimse af. 





2 kommentarer:

  1. Det er en ferie lige efter mit hjerte - det lyder så spændende at udforske Falsters østkyst fra nord til syd. Mon ikke mange danskere har gjort som jer i år og har nydt ferien i Danmark? Jeg har aldrig set så mange turister her i Liseleje :-)

    SvarSlet
  2. Falsters østkyst kan bestemt anbefales!
    Jeg tror, du har ret, Madame - mange har gjort som os, jeg har heller aldrig set så mange mennesker på strandene og i naturen som nu 🙂

    SvarSlet