søndag den 6. maj 2018

Helt uden skøjter..Jeg klarede så at komme til skade helt uden skøjter og bowlingkugl. Faldulykke i tog. Velkommen Alderdom! Intet brækket, men de forreste ledbånd forstrakt, ifølge Doktor Stefan, som af bitter erfaring kender anklens anatomi som sin egen bukselomme.
Nu sidder jeg her med soldaterforbinding, den 3. variation over temaet og ifølge Stefan, som - tro det eller ej - har en fjern fortid som faldskærmsjægersoldat i Nagold og i den forbindelse rev alle sine ledbånd i den ene ankel itu, hvilket man kan få fornøjelse af hele livet, en såkaldt gåbandage. 
Op og gå - jawohl!

Har skiftet Gysi ud med Käthe Kollwitz’ dagbøger og hvor jeg måske ikke får læst den første helt til ende, vil denne bog følge mig resten af mit liv, er jeg sikker på.

6 kommentarer:

 1. Ak! Stakkels, stakkels dig! Men altså, jeg tror ikke det er aldersbetinget! Min mellemste brækkede armen, et dobbeltbrud, da han var tre år gammel og snublede over en ti centimeter høj teltdug. Håber du bliver frisk rigtig snart! ❤️

  SvarSlet
 2. Tak Maude, det håber jeg også - Stefan påstår, at den slags hygger man sig med 3 - 6 uger, men altså... 😳
  Altså, stakkels dreng! Men du har jo ret, man kan snuble i alle aldre, man føler sig nok bare pludselig mere skrøbelig, når man lige har rundet et af de skarpe, du ved 😀

  SvarSlet
 3. Åh din stakkel, rigtig god bedring. Vi kan alle komme galt af sted, men vi kommer os nok lidt langsommere med alderen ;-)

  SvarSlet
 4. Tak, Lene - du har nok desværre ret i at helingsprocessen går lidt langsommere med alderen. Men jeg satser stærkt på mirakelbandagen 😀

  SvarSlet
 5. Jeg ved hvordan det er. Jeg faldt på fortovet juleaften 2016. Det har jeg haft "glæde" af meger længe, og helt godt bliver det aldrig, men jeg er taknemmelig over den heling der er sket.

  PS: Lolland er da også et dejligt sted, siger jeg, som er født og opvokset her, og stadig bor her og trives ualmindeligt godt i vandkanten.

  SvarSlet
 6. Pia, vi kan hurtigt komme galt afsted - heldigvis går det fremad med helingen, Stefan har nok desværre ret i, at der går uger før ankelen er helt sig selv.

  Jeg kommer jo oprindeligt fra en anden vandkant, født i Vendsyssel og opvokset i Han Herred og har haft 18 år ihovedstaden før, jeg lidt tilfældigt endte her på Lolland. Jeg er kommet til at elske Lolland og især Østersøen, så jeg regner med at blive her resten af mit liv 😀

  SvarSlet