søndag den 10. juli 2016

Hvem ringer klokkerne for?

Nej, go'e gamle Hemmingway er ikke med på ferien.
Det er Helga Isager og modellen " Nightingale" derimod. Jeg strikker klokker, bare for sjov. 


Garn: Blackhill højlandsuld og Blackhill superfine alpaca fra lageret, begge fra Garnudsalg.dk.
Str.: M
Pinde: addi lace nr. 4 - der er brug for spidse pinde med al opslagningen af klokkemønsteret og alle de drejede masker.
Tror det bliver fint. 

4 kommentarer:

 1. Du er flittig på pindene, og din skønne top, som du allerede har færdiggjort er smuk. Og tak for dine græske beretninger, jeg blev nægtet adgang i det tidsrum, måske troede "de" jeg var den græske mafia ;-)

  SvarSlet
 2. Haha, Lene, jeg havde kun min smartphone med og det er vist snarere mine pølsefingre, som fumlede med indstillingerne, end det er var græsk mafia. Det var -trods teenagenykker nu og da - en dejlig tur, jeg er blevet ualmindeligt glad for den del af Grækenland, som er så anderledes end de golde øer med hvide huse, som man normalt forbinder med ferie i Grækenland.
  Resten af ferien må vi slappe af og jeg må strikke - jeg havde egentlig tænkt, at vi skulle have været på en lille campingtur, men så godt er vejret heller ikke... :-)

  SvarSlet
 3. God ferie! Nu er det snart min tur. For satan hvor jeg savner det Grækenland du beskriver, der vil jeg ned snart. Og goldheden - jeg kan leve med den ude på øerne, hvis der bare er Retzina og Uzo nok, til, at jeg jeg kan skylle mine 'stuffed tomatoes' ned. Jeg mener det! Jeg savner det.

  SvarSlet
 4. God ferie, Gowings!
  Sådan har jeg det jo også :-). Hos mig har Grækenland fået en renæssance - jeg rejste frygtelig meget i Grækenland i 90'erne - og det er rart at opleve, at landet trods alle genvordigheder trods alt er som det plejer.
  Det græske køkken er måske ikke stor kogekunst, men som en af mine venner sagde dengang, det er jo råvarerne, som gør arbejdet.
  Du må afsted igen, Gowings :-)

  SvarSlet